Individuell balans te= Individuell fotbad örter


Alla patienter rekommenderas att beställa individuell balans te på distans för att balansera energi flöde, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via Messenger eller benjamin@akupunkturbk.se utan konsultation. De som bor i andra länder i EU behöver betala extra post avgift.


30-35 gram individuell balans te: 600 kr (det kan delas till 20-30 dagar. Tungan analyseras för att ordna örterna, det är ok att fråga vad man kan se från tungan, men kan inte förklara för kunden för det är omöjligt för en att förstå utan kinesisk medicinsk kunskap. Det är så bra att man vill förstå mer kinesisk medicin, men man kan inte förvänta sig att få baskunskap utbildning eller förklaring via te bestälningmen. Om man vill lära sig kinesisk medicinsk kunskap rekommenderas TCM kurser på distans. Om någon vill fråga något ändå kan man boka tid för video konsultation.)


Balans te Premium: 700 kr

30-35 gram individuell balans te och en månads subscription till www.shenyuncreations.com

Att titta på Shenyun har stor positiv effekt till själen och kroppen, vilket har upplevts av massa i olika länder, även en del av mina patienter.  

 

Många har provat olika örter, en del tycker att de inte hjälper, eller kan inte tåla de dåliga lukt. Efter lång tids studier, utforskning och verifiering, och inspirerade av några utmärkta kinesiska läkare, utvecklas liten mängd individuell balans te behandling enligt tungan. Skillnad från många andra använder vi ytterst lite örter, varje patient får ca 30-35 gram 4-7 sorter blandade örter enligt sin situation, vilken kan delas till ca 20 dagar(starkare) eller 30 dagar(mjukare).


Även om det är ytterst lite, p.g.a. lämplig blandning av olika örter, vilka stödjer kroppens biologic energi rörelse, reglerar kroppens energiflöde. Med enkel ord ändrar ört te inte något i kroppen, bara förstärka normal energi flöde.

Till ex, njuren system behöver energi stöd från lungor system, men många har blockering på processen, då får man olika symptom även sjukdomar. Balans te hjälpar energi flöde bli starkare, och blockering mindre, då kan energi flöde nära det normala, på så sätt aktiveras engen läkningsförmåga, rensas kroppen och känner man friskare. 

Med andra ord behandlar balans te inte sjukdomar, istället aktiverar balans te egen läkningsförmåga och kroppen läkar själv.


Man behöver bestämma själv om en ska fortsätta med balans te efter varje kur. Det är bättre att fortsätta en lång period för att balansera kroppen om man känner förbättring på något vis. Om man tycker teet har hjälpt kan man fortsätta 1 år utan lång uppehåll. Balans te behöver justeras efter varje kur.

Om man inte känna förbättring eller tycker teet inte hjälpt, rekommenderas inte fortsätta. Det går ändå om man själv be att fortsätta en eller två gånger till, i så fall är det inte lämpligt att klaga senare att en har betalat men inte fått förväntad resultat.

Man vet inte hur mycket protin, vitamin, kolhydrat, fett...... i teet. Balans te är inte lämpligt för de som måste vet det.


Förutsättningar

Ta 5 bilder av tunga innan ört behandling, här förklarar hur man tar bilderna.

Man behöver skriva 3 viktigast symptom och svara frågorna, men inte behandling histori eller läkelmedel eller vad andra säger: 

Känner ofta varmt eller kallt i kroppen? I så fall var?

Lös eller torr eller normal avföring?

Fick Covid vaccinet?

Adress?


Instruktion för individuell balans te

Balans te behöver delas till 20 eller 30 dagar, man kan mäta och dela på olika sätt, det behövs inte exakt samma mängd varje dag. Att bada fötterna med teet först, om man känner förbättring på något sätt då fortsätta, om man inte känner förbättring efter 15 dagar kan man prova att dricka teet.


Att bada fötterna

Att bada fötterna ca 15-20 minuter med varmt vatten 2 gånger när som helst med teet, men intervallet tid behöver vara mer än 1 timme. Efter första fotbad bör man inte kasta te vatten, utan sparas för andra gång fotbad. Fyller på mer hett vatten när det blivit kallt. Varje dag 1/30 eller 1/20 av teet man får, vatten behöver vara samma hög som fotleden. Att massera fötterna när man badar  kan få bättre effekt.


Att dricka

Om man inte känner förbättring via att bada fötterna kan man dricka balans te. Lägg i örterna när vattnet är kokande varmt, ca 150-200 ml vatten, örterna behöver stå och dra i hett vatten några minuter, dricka som te på fastande mage, man kan äta eller dricka efter några minuter. OK att ta in de som flyter i vatten som inte upplöser. Inte ta in de som ligger i botten som inte upplöser. Man kan spara de som ligger i botten som inte upplöser och fylla på med kokande varmt vatten och dricka som te en eller två gånger till när som helst. Det är även bättre att bada fötterna med varmt vatten tillsammans med de som ligger i botten som inte upplöser i kvällen.

För att få ännu bättre resultat kan man efter fotbad eller teet ligga på sängen och blunda,tungan bör kontakta överkäke, man kan röra delen som har besvär några minuter. Till exempel, om man har besvär i ryggen bör man röra ryggen långsamt; om man har förstoppning bör man andas med magen och massera tjocktarm för att stärka tarmrörelsen.


Det är inte bra att använda andra örter tillsammans med balans te. Bättre att använda balans te när man får det, inte spara mer än 2 månader.


Balans te ge ingen biverkning

Traditionella örter som har användas mer än några hundra år väljas, balans te är ca 1/10 dos jämför med vanlig ört behandling, vilket är för lite för att ge något biverkning.

Behandlingen kan öppna energi kanal, och mer Qi och blod cirkulerar, viken aktiverar kroppens egen läkningsförmåga, då kan patienter känna mycket i kroppen. Det varierar från person till person, och inte är begränsad i den områden man vill få behandling,

man kan känna yrsel,värk eller all möjliga obehagliga fenomen. Faktum är att detta är ett vanligt fenomen i behandlingsprocessen, eftersom denna holistiska behandling balanserar kroppen helhet. 

Till ex, några kan ha feber, det är överflödig energi som inte behövs av kroppen lämnar ut. När patientens egna reningsprocess påbörjats behöver man släppa ut avfall som samlats i kroppen. Man kan få gå på toaletten flera gånger under dagen. Det är dock inte sjuk diarre, och magen och kroppen känns bra och avslappnad. En del patienter kan får psykiska utrensningar, till ex, man kan gråta, vilket betyder att skadliga känslor som stannar djupt i kroppen lämnar ut. Dessa fenomen är inte dåliga, tvärtom betyder det att kroppen justeras effektivt. Ta det lugnt och vila!

En del kan tro det är obehagligt, då kan man pausa några dagar.


Varför känner man inte förbättring på besvären en vill få behandling?

Teet stödjer kroppens biologic rörelse, reglerar kroppens energiflöde, det stödjer kroppen helhet. Om någon förbättring sker, betyder det att förstärkande energiflöde har balanserat den delens brist eller blockering. Den delen som inte känner förbättring finns obalans kvar, men säkert förstärkande energiflöde har redan arbetat i område, men pga olika orsaker kan man inte känner förbättring än.

Det betyder att om man känner en del förbättring, är det en tecken att hela kroppen börjar balanseras. Om man fortsätter balans te finns det hopp att mer besvär försvinner.


Inte möjligt att förklara

Det finns tillräcklig information om balans te på hemsidan. I alla fall finns det en del vill fråga något. Varje gång en kund beställer balans te kan man få svar av 2 enkla frågor, det är ok att fråga vad man kan se från tungan, men om man vill fråga: Varför? Vad betyder? Vad menar du? ....Då förväntar man inte ett enkelt svar utan att förstå kinesisk medicinsk baskunskap. Ditt mål här är att lösa problemet, inte att studera kinesisk medicin. Även om du har tillräcklig intresse och entusiasm, är det omöjligt att förstå behandlingsprinciper under kort tid på grund av bristen på nödvändiga kinesisk medicinska grunder. Jag anordnar kurser för de som vill förstå varför de har sjukdomar och vad bör man göra, eller de som är intresserade av traditionell kinesisk medicin. Man kan också boka tid för Videokonsultation.


Råd ang hälsokost

Många frågar vad och hur man ska äta, det är omöjligt att svara individuellt. Här är råd för alla, om någon vill förstå mer kan man söka information i min facebook grupp"Traditionell kinesisk medicin, hälsa, liv",eller delta i min distans kurs B, eller boka tid för videokonsultation.